Junior Business Analist

Organisatie
EZilly is een in Hilversum gevestigde gespecialiseerde full-service ICT dienstverlener. Onze voornaamste opdrachtgever is een Europese aanbieder van digitale televisie met meerdere kantoren in Europa. Klantgericht denken is bij ons vanzelfsprekend. Het vertalen van ideeën in geautomatiseerde business processen is ons werk. Wij zijn tevreden als onze klanten tevreden zijn. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

                                                                                             Junior Business Analist (40 uur)

Profiel
Als business analist denk en werk je vanuit de business op strategisch/tactisch niveau. Je weet je omgeving te overtuigen van de toegevoegde waarde die Ezilly kan bieden. Je bent het aanspreekpunt ten aanzien van dienstaanpassingen en dienstuitbreidingen. Dit kan betrekking hebben op commerciële activiteiten en op aanpassingen op het service vlak
Als business analist sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en de IT, tussen de gebruikers en de IT specialisten.
Wij zijn een platte organisatie, waarin jouw eigen initiatief en inbreng zeer op prijs worden gesteld. De business analist zal onderdeel zijn van het BA-team (6 business analisten).

Werkzaamheden

 • Je interviewt stakeholders om de behoefte in kaart te brengen en vertaalt deze naar oplossingsrichtingen.
 • Je toetst de haalbaarheid van verschillende oplossingsrichtingen.
 • Je stelt requirements op en prioriteert deze in nauwe samenwerking met de klant.
 • Op basis van ontvangen informatie ben je in staat om heldere documenten te schrijven, bijvoorbeeld vooronderzoeken, impactanalyses, een verbetervoorstel en/of eventueel globaal ontwerpen.
 • Voor standaard en kleinere projecten fungeert een BA-er ook als projectbewaker en kwaliteitsbewaker (wordt er geleverd wat er gevraagd is?)
 • Voor alle werkzaamheden geldt dat je uitstekend in staat bent en het een uitdaging vindt om je resultaten overtuigend te delen met je afnemers in de vorm van heldere analyses, presentaties en adviezen.
Opleiding/ervaring
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterke ICT component;
 • Ervaring als Informatie Analist / Business Analist;
 • Ervaring met het maken van impactanalyses, modelleren van processen en informatiestromen;
 • Kennis van de telecombranche is een pré;
 • Affiniteit met software ontwikkeling
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;

Wij bieden
Wij bieden een functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je werkt op een vaste plek binnen een team van gemotiveerde mensen. De verschillende teams binnen het bedrijf werken nauw met elkaar samen. Ezilly kenmerkt zich door een grote mate van openheid, zelfstandigheid, een informele sfeer en een prettig werkklimaat.
Herken je jezelf in dit profiel dan nodigen we je graag uit je motivatie, samen met CV naar ons toe te sturen. Je sollicitatie kun je richten aan: Cécile Gerritsen / HR Manager via sollicitatie@EZilly.nl


See our other offers:

Contact

Feel free to contact us by any of the means below.

NL

E Zilly B.V.

Wilhelminastraat 21
1211 RH Hilversum
The Netherlands

Contact details:

Phone: +31 (0)35 65 55 750
Fax: +31 (0)35 65 55 751
Email: info@ezilly.nl

Other:

Chamber of Commerce: 30153157
IBAN: NL65SNSB0948808659
BIC: SNSBNL2A
VAT: NL807498117B01

CZ

E Zilly CZ, s. r. o.

Daliborova 419/11
709 00 Ostrava, Mariánské Hory
Česká Republika

Contact details:

Phone: (+420) 595 694 570
Email: info@ezilly.cz

Other:

IČ: 29392811,
DIČ: CZ29392811

Drop us a line

We try to make everything as easy as possible. If you want to contact us, just fill in the form below and we will get back to you as soon as possible.

You can also contact us directly at info@ezilly.nl